|
Stanislav Cintavý

Mystery aj Menežeris s tesnými prehrami, na čele Pudingáči a Inter

BRA

Liga sa v hornej šestke zahusťuje a každý stratený bod môže mrzieť.

V pondelok sa hrali opäť duely v najvyššej súťaži. Tento krát k prekvapeniam nedošlo, favoriti svoje zápasy zvládli, hoci sa veľmi natrápili. 

Galacticos - Inter   7:10 

Galacticom s novou posilou Petrom Imrichom sa takmer podaril šokujúci výsledok, pretože nad Interom 20 minút pred koncom viedli 5:3 a okolnosti nasvedčovali, že by mohli ukoristiť body s prekvapením ročníka. Inter však zapol obrátky a za 20 minút nastrieľal súperovi 5 gólov, čim otočil priebeh stretnutia a zároveň sa katapultoval do čela tabuľky. 

Mystery - Papalalulu 6:10

Veľmi podobný priebeh mal duel medzi Mystery a obhajcom trofeje Papala. Mužstvo vedené Ivanom Křižkom niekoľko krát viedlo v zápase, dokonca v 52 minúte bolo 6:6, avšak presne tam sa prejavili skúsenosti Papala a najmä efekt Martina Jurkemika, ktorý čarodejnikom napokon nastrieľal 4 góly. Mystery čaká takzvaná "cesta peklom" pretože séria zápasov Papala, BPN a N3M je to najťažšie, čo mužstvo môže v BLMF zažiť. 

FC BPN - Engerau Boys 8:4 

Po katastrofickom začiatku sezóny sa vicemajster postupne dostáva do formy a v zápase s šikovnými Engerau to ukázal aj priebeh stretnutia. Hoci tím okolo Majky Topora viedol rýchlym gólom Dejana Súkalu, BPN odpovedal rýchlymi štyrmi gólmi, čim nasmeroval osud stretnutia vo svoj prospech. Diváci však mohli vidieť moderný malý futbal, s rýchlymi peknými kombináciami na oboch stranách. BPN sa tak výhrou prehupol do hornej časti tabuľky, Engerau sa pokúsi o tri body budúci týždeň proti RK Academy. BPN bude čeliť v budúcom kole Mystery. 

RK Academy - Pudingáči 5:11 

RK zatiaľ prežíva výsledkovo horšiu sezónu, aj keď herný prejav určite nepatrí k tým najhorším. Tento krát im súper utiekol hneď v úvode stretnutia a kým sa hráči okolo Romana Kužela spamätali bolo 0:6. Ďalší vývoj zápasu už bol vyrovnaný, skončil akoby 5:5, čo v súčte reprezentuje výhru brazílsko-slovenských Pudingáčov 5:11. 

Rinosi - Menežeris 6:5 

Najtesnejší takzvaný 6 bodový zápas zviedli Rinosi proti Menežérom. Zápas bol v celom priebehu vyrovnaný, hoci mali Rinosi mierne navrch, Menežeris umnými kontrami dokázal vždy gólovo odpovedať. V závere viedli Rinosi už 6:3 avšak Menežeris mali remízu na dosah, keď v nadstavenom čase útočník hostí mal obrovskú šancu na deľbu bodov, proti ktorej však bol brankár domácich. Rinosi tak uchmatli cenné tri body, ktoré ich vracajú do TOP6 práve pred svojim súperom.  V ďalšom kole Menežeris bude čeliť Pudingáčom a Rinosi si zahrajú s AC Glóbus. 


submenu

Tabuľka

Bratislava (BRA) 1. BLMF
# Tím Z Skóre Body
1. BPN FC BPN 2 21:8 6
2. PAP Papalalulu 2 12:8 6
3. FCR FC Riňoši 2 12:8 6
4. MEN Menežeris 2 12:9 6
5. AFC AFC Oravan 2 12:7 3
6. ENG Engerau Boys 2 10:11 3
7. ACN AC N3M 2 8:10 0
8. BAR Baroňáci 2 11:16 0
9. SHA The Shadows 2 4:13 0
10. ALL All Star 2 7:19 0

štatistiky

Bratislava (BRA) 1. BLMF
1. AFC Matej Chorvát 10 Gólov
2. BPN Šimon Štefanec 4 Gólov
3. BPN Milan Nestorik 4 Gólov
4. FCR Jakub Paštinský 4 Gólov
5. ACN Daniel Filip Mašulovič 4 Gólov
6. PAP Miroslav Židzik 3 Gólov
7. MEN Tomáš Pálka 3 Gólov